Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Psihologija

NAJGORE OSOBINE KOD ŽENA: koje su najlošije crte ličnosti koje žena može da ima

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Lista 10 negativnih osobina svima može da posluži kao podsetnik. Pa i kao upozorenje...

Izvor: Foto: Shutterstock

Niko nije savršen. I niko ne može da ima samo blistavu stranu, svako od nas ima i slabe tačke a pritisak na njih može da nas navede i na postupke koje drugi ne vole ili čak drugima štete, piše Lepa & Srećna.

Neke negativne crte ličnosti vidimo kod osoba koje samo što smo upoznali, baš kao što to gledamo u romantičnoj filmskoj komediji kad par izlazi na prvi sastanak.

Da li je dama izuzetno neljubazna prema konobaru? Da li misli samo o sebi? Da li je spremna da drugima upropasti veče samo da bi bilo po njenom?

Neke druge negativne osobine, nažalost, isplivaju u odnosu tek kasnije. Ljubazna, slatkorečiva i fino vaspitana dama može se na kraju pokazati kao teška manipulantkinja koja i te kako ume da vam radi iza leđa. Tada nam preostaje samo da se zahvalimo životu što nam je otvorio oči.

Lista koja sledi nije ni konačna i večita ali služi kao podsetnik na osobine na kojima vredi raditi... pišite nam u komentarima ili na društvenim mrežama koja je, po vašem mišljenju, najgora osobina kod žene.

Povezane vesti

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije