„Šta on, zaista, misli“ , pitanje je koje čujemo u pop pesmama, na devojačkim žurkama, uz kafu s prijateljicom... Evo odgovora koji stižu iz poverljivih muških izvora!

Reklo bi se da postoje dva ključna izvora njegovog zadovoljstva, a to su emocinalni i fizički. Ipak, oba su jednako zastupljena a ovi odgovori su se pojavljivali najčešće.

1. Volim kad se makar smeška a naročito kad se smeje mojim uspelim (ili baš ne tako uspelim) šalama.

„To kako ona ume da se smeje mojim glupim šalama, na kraju uvek i mene nasmeje“, rekao je jedan momak. Drugi je to ovako sročio: „Kad kažem nešto smešno, uvek iz prikrajka motrim kako će ona reagovati. A ona se uvek zakikikoće tako da poželim da je poljubim.“

2. Volim kad me gleda s ljubavlju.

„Ponekad je uhvatim kako me gleda, a ona naglo skrene pogled. Prosto se istopim koliko se osećam poželjnim“, priznao je jedan učesnik u ovoj anketi. Tajni pogledi partnerke su, definitivno, jedan od najjačih afrodizijaka što pokazuje i ovaj komentar: „Njen najlepši pogled ka meni je onaj za koji ona nije svesna da sam ga uhvatio.“

3. Volim njen zaštitni znak.

Svi muškarci vole da kad njihova partnerka radi nešto jedinstveno, bilo da je u pitanju znak stidljivosti ili tipični gest. „Kad se malo unervozi, ima običaj da uvrće pramen kose a meni se to baš kod nje sviđa“, napisao je jedan. Drugi ima pravi zanimljivi fetiš: „Najslađa mi je kad kija. Ona to radi tako ljupko, kao mačkica.“

žena i muškarac
LepaiSrecna 

4. Volim kad je pomalo gruba.

U repertortoaru agresivnih ljupkosti, najpopularniji je „zahvat otpozadi“. „Volim kad me iznenadi zagrljajem s leđa“, kaže jedan dok drugi voli da ga njegova partnerka snažno grli i stiska, bilo s leđa bilo spreda. „Uživam kad me gricne dok se ljubimo“, kaže drugi, a svi se slažu da je ženska inicijativa u seksu više nego poželjna.

5. Volim kad se igra mojom kosom ili me masira.

Kosa, ramena i leđa, drage dame, tajna su mesta koja muškarcima donose naročito zadovoljstvo. „Kad mi izmasira ramena i leđa, time mi uradi nešto najlepše na svetu!“, kaže jedan momak dok drugi veruje da je način na koji se njegova draga igra njegovom kosom „apsolutno jedinstven“.

žena i muškarac leže u krevetu
LepaiSrecna 

6. Volim kad se mazi sa mnom.

Suprotno svim stereotipovima o muškarcima, najveći broj muškaraca priznaje da se topi kad partnerka želi da se samo mazi. „Ja volim i njen tako ljupki način kad mi to traži pre spavanja“, a drugi posebno uživa kad se njegova najdraža skupi njemu uz grudi i pribija sve bliže i bliže. 

Izvor: Lisa / Kristina Ivanović