Muškarci su, za portal AskMen.com, pokušali su da daju odgovor i opišu s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase.

Možemo samo da konstatujemo da smo oduševljeni progresivnim stavovima današnjih muškaraca.

Oni ne samo da nisu pali na prostačke fore i počeli da pišu o guzama i dekolteima, već su se složili da su , na primer, feminizam i ravnopravnost totalno seksi!

VIŠE: Muškarci otkrivaju: evo zašto naše veze i ljubavi ne mogu da dugo da traju

Ovako otprilike izgleda profil idealne devojke o kojoj svaki muškarac sanja, ali naravno, postoje i određene varijacije na temu, piše sajt Cosmopolitan.

Samopouzdana

Ona je feministkinja – dakle, ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe zahteva jednaka prava sa muškim rodom. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

Seksi

Ona voli muškarce i voli seks. Ne koristi seks kao manipulaciju i da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Druge žene mogu biti ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima je užitak.

Ortakinja

Brižna je, uvek je tu za svog partnera, mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajednička interesovanja. Obožava da izlazi sa dečkom i njegovim društvom, ali i sama sa svojim drugaricama.

VIŠE: Čarobna lista ljubavi: evo kojih 10 stvari morate uraditi sa partnerom svake godine

One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

Direktna

To je žena koja zna šta želi i ne boji se da to jasno pokaže. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnerku i divnu vezu.

Nezavisna

Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organizovan život i ne treba joj muškarac da je usreći i da joj ispunjava slobodno vreme.

VIŠE: Kako da ostavite najbolji prvi utisak na suprotni pol: šta najviše privlači muškarca, a šta ženu

Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne.