Kejt Midlton će u aprilu 2018. godine roditi treće dete, a evo koja pravila u kraljevskoj porodici moraju da se poštuju kada se rađa kraljevska beba, piše Lepa & srećna. 

PROČITAJTE JOŠ: MODNI RAT ZBOG HALJINE KEJT MIDLTON: da li je trudna princeza smela ovakva da izađe na ulicu? (FOTO)

Jedno od 3 važna pravila jeste ko prvi treba da sazna za rođenje bebe, a sigurni smo da ste sami pogodili - to je, naravno, kraljica Elizabeta. Takođe, postoji pravilo da se kraljevske bebe rađaju u Bakingemskoj palati, ali Kejt je prekršila ovo pravilo kada je rađala princa Džordža u bolnici.

Treće pravilo je da dvorski glasnik saopšti javnosti vesti o rođenju kraljevske bebe, a ovo je simbolično povratak u vreme u kojem mnogi građani nisu znali da čitaju i pišu. 

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON PROCVETALA! PRVI PUT SE OVAKO VIDI NJEN TRUDNIČKI STOMAK: pogledajte kako engleska princeza izgleda u 7. mesecu trudnoće (FOTO)

Zvanično saopštenje, koje potpisuje glavni lekar u timu, donosi se u posebnom automobilu do Bakingemske palate i to pod policijskom pratnjom. U saopštenju se navodi pol i težina deteta, ali se ne očekuje da ime bude odmah saopšteno. Uz objavljivanje na specijalnom stalku pred palatom, kraljevsko rođenje princa Džordža bilo je objavljeno i na Tviteru i Fejsbuku.

Izvor: Lepa & srećna