Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISKRENA ISPOVEST PREVARENE ŽENE: evo kojih 5 signala preljube ne smete ignorisati

Nikada ne ignorišite svoje instinkte i pročitajte ovih 5 signala preljube koji upućuju na to da vas partner najverovatnije vara.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Peti Blu, novinarka portala "Your Tango", prošla je kroz težak period razvoda, jer ju je muž prevario. Kako je napisala, tek sada joj je bilo jasno da je bilo mnogo signala da je vara, a ona nije obratila pažnju na njih ili nije umela da ih rastumači.

Ispričala je kako je u sitnim satima u iznajmljenim kolima sa suprugom koji joj je u tom trenutku rekao kako misli da treba da je među njima kraj.

"Sat vremena pre te scene, zgrabila sam mu telefon iz ruke jer sam morala da vidim sa kim se to dopisuje cele noći. Nakon duge prepirke i svađe, rekao mi je da se neobavezno viđao i imao seks sa dve partnerke u proteklih pola godine, a meni je mozak radio kao sat jer sam pokušavala da identifikujem tačan trenutak kada je njegovo neverstvo počelo.

I sad znam kada je to bilo - pre dve godine. Pre svega moram da napomenem da je meni i u to vreme samopouzdanje već dugo bilo na nuli i bila sam lak plen za njegovu manipulaciju. Verovala sam mu šta god da mi je pričao, iako su mi instinkti govorili drugačije. Nikad ne zanemarujte te instinkte, uvek su u pravu.

PROČITAJTE JOŠ: MOBILNI TELEFON OTKRIVA TAJNE VAŠEG BRAKA: Proverite svoju ljubav u ove 3 situacije

SIGNAL 1: Počeo je da ide u teretanu

Naravno da čovek treba da vodi računa u sebi, ali šta se dešava kada je godinama bio nekativan, a sada je odjednom posvećen teretani i nezi lica i tela? To je velika crvena zastavica. U jednom trenutku me je čak zamolio da mu izdepiliram leđa i iščupam dlake iz ušiju. Tada nisam ni slutila da ga spremam za seks sa ljubavnicama.

Njegova opsesija teretanom došla je dotle da je radije vežbao kod kuće u 10 uveče nego da večera sa mnom. Kada bih mu to rekla, dreknuo bi da mu je to "ventil" i da ne cenim to koliko naporno radi za našu porodicu. Tada bih se osetila krivom pa bih odstupila.

SIGNAL 2: Prestao je da me vodi na poslovne zabave

Posao mu je takav da su takve zabave česte, a uvek se podrazumevalo da ja idem sa njim. A sada odjednom nije želeo da ga pratim jer se "osećao sputano jer mora da me zabavlja umesto da sklapa poznanstva". Kao što sam već rekla, samopouzdanje mi je bilo na nuli, pa sam i na to pristala. Šta da vam kažem osim da vas posavetujem da vi uzgojite kičmu i reagujete na takve stvari.

SIGNAL 3: Postao je ljut

Nikada nije bio tako naprasit i nije tako naglo reagovao. Kažu da većina prevaranata tako reaguje, jer podsvesno osećaju krivicu zbog toga što rade.

Jedan od prvih signala da me vara bio je kada je pobesneo nakon što sam ostavila uključenu dasku za peglanje nakon što sam završila sa peglanjem njegovih košulja. Rekao mi je da ga "namerno maltretiram" da bih mu stavila do znanja da mrzim peglanje i počeo da besni.

Išli smo na terapiju, i ja sam tonula u kauč dok je on objašnjavao kako ga ne cenim dovoljno, kako ga ne poštujem niti slušam. I kako ne radim dovoljno na čistoći kuće.

Stvorite jasne granice šta je dozvoljeno a šta ne, i ne pristajte na ovakvo ponašanje. Morate da pokažete ljudima šta je neprihvatljivo u odnosu sa vama.

PROČITAJTE JOŠ: OVE TOKSIČNE MISLI TREBA DA ZABORAVITE: evo kako da se oslobodite nezdravih emocija

SIGNAL 4: Promenio je stil vođenja ljubavi

- Gde si to naučio?! - tako sam baš reagovala kada je uradio nešto što nikada nije. Poželjno je, naravno, da uvek usvajate nove stvari i isprobavate ih, ali međusobno, ne sa drugima.

Pored toga, zamolio me je da potpuno izdepiliram intimno područje. Posle je počeo i da insistira, ali nisam pristala na to.

SIGNAL 5: Počeo je da pije, puši i potpuno me izbegava

Odao se svim mogućim porocima, a tako pijan onda bi se drao na mene, zamerao mi gluposti i zapodevao svađe. I dalje verujem da se tako nosio sa osećajem krivice, i bile su to haotične dve godine. Cigare je krio od mene baš kao i ljubavnice, ali znate i sami da gde ima dima ima i vatre.

Nekada sam njegov telefon tretirala kao i svoj, a onda su se na njemu pojavile šifre za sve.

Obratite pažnju i kako partner razgovara sa vama. Da li stalno sugeriše da nešto treba da promenite? Da li vas optužuje da ga stalno ljutite? Da li ste uvek vi krivi za sve?

I znajte, ako ga optužite za neverstvo, poricaće do sudnjeg dana. Ne nasedajte dok ne saznate potpunu istinu. I najvažnije, verujte intuiciji, jer ja sam sve vreme znala da me vara, samo nisam htela da to priznam sebi."

Izvor: Kurir.rs/YourTango

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije