Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NISTE SREĆNI U LJUBAVI? Evo kako ćete prepoznati ljubav svog života

Ako još uvek nemate sreće u ljubavi, imamo jedan savet za vas - čekajte, a evo i kakvu osobu!

  Izvor: Foto: Profimedia

Sačekajte osobu zbog koje se nećete plašiti da pokažete osećanja, jer će voleti svaki vaš deo. Osobu zbog koje nećete osećati da morate da usporite, jer se on neće plašiti vaše brzine već će hodati u korak s vama. Osobu zbog koje ćete se osećati sigurno u svojoj koži, zbog koje nećete morati da pazite na svaku svoju reč. Osobu s kojom se nećete osećati kao da dajete previše. Osobu zbog koje se nećete pitati zašto vaša ljubav nije dovoljna jer će ceniti baš svaki deo onoga što mu dajete. Osobu koja vas neće odgurivati, nego će vas hteti blizu sebe.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE MUŽ KRIV ZA SVE: evo zašto su samo neke udate žene lepe i zgodne

Sačekajte osobu koja vas neće hteti samo za jednu noć, već će hteti svaki trenutak da provede s tobom. Osobu koja želi da čuje svaku vašu priču i s kojom možete da podelite svoja sećanja. Osobu koju neće zanimati tek ideja vas, već vi u celosti.

Sačekajte osobu zbog koje ćete prigrliti ideju ljubavi, izlazaka i romantike. Osobu za koju nećete osećati kao da ste se pomirili s manje od onoga što zaslužujete. Pričekajte osobu koja će vaše bolno srce pretvoriti u radosno. Osobu koja će održati svoja obećanja i truditi se da bude deo tvog svakodnevnog života.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubav koja boli: zašto ostajemo u lošoj vezi ili braku

Sačekajte  osobu koja će vam smekšatisrce jer je to ono što vam treba. Umorni ste od ljudi koji vas vole pod svojim uslovima ili vam se javljaju samo kada im nedostaje pažnje. Umorni ste od toga da budete na drugom mestu, nečija uteha ili prolazna strast. Umorni ste od gledanja poruka i ne dobijanja željenog poziva. Umorni ste od nadanja i kratkotrajnog uzbuđenja. Umorni ste od toga da dajete ljubav pogrešnim ljudima.

Sačekajte osobu koja će vam smekšati srce u tolikoj meri da ćete skinuti oklop. Osobu koja otvoriti vaše veliko srce i koja će uživati u vašoj ljubavi. Pričekajte osobu koja će razumeti da vaša sreća zavisi od ljubavi i da ste ispunjeni onda kada ste voljeni. Osoba koja razume šta znači ljubav i koja to neće shvaćati olako. Osobu koja će videti vaš osmeh i truditi se da ga uvek imate na licu. Pričekaj osobu koja će vas gledati i u vama videti ono za čime je tragala.

Izvor: Sensa klub

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije