Princeza Kejt je bila počasna gošća izložbe i za tu priliku je obukla prelepu cvetnu haljinu. Međutim, mnogi smatraju da je vojvotkinja neprimereno obučena za - 11 stepeni Celzijusa, s obzirom da je trudna. Mnogi se pitaju da li je njena "golišavost" na zimi i snegu hrabrost ili ozbiljno ugrožavanje zdravlja. Neki pretpostavljaju da je razlog što nije nosila kaputverovatno poštovanje strogog kraljevskog pravila gde članovi ne smeju da skinu kaput u javnosti.

Bez obzira na glasine i različita mišljenja, modni kritičari i ovoga puta su ostali bez teksta kada su videli kakvu je modnu kombinaciju obukla lepa princeza. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE HIT ODEĆA ZA SVAKI DAN U 2018. GODINI: evo šta će moderne žene oblačiti na posao, izlazak ili šetnju (FOTO)

Umesto dugačkog kaputa, čizmi i slojevitih komada odeće u kakvima je najčešće viđamo, Kejt se ovog puta odlučila za lepršavu midi haljinu sa cvetnim dezenom i volanima na rukavima. Reč je o haljini brenda Orla Kili čija cena iznosi 550 evra.

Lepa vojvotkinja, koja s princom Vilijamom čeka treće dete, romantičnu haljinu idealnu za prolećne dane koji su pred nama odlučila je da nosi sa omiljenim Đanvito Rosi salonkama u boji kože i sa nežnoružičastom klač torbicom s potpisom modne kuće Džimi Ču.

PROČITAJTE JOŠ: SEKA ALEKSIĆ POŠTUJE SAMO OVA MODNA PRAVILA: nećete verovati koju odeću pevačica nosi kod kuće (FOTO)

Kao i obično, Kejt je pazila da šminka  bude svedena na minimum, a kosu je uvila u bujne lokne koje i inače voli da nosi i u dnevnim i večernjim varijantama. Inače, Kejt i Vilijam očekuju prinovu u aprilu, a još uvek se ne zna hoće li maleni princ Džordž i princeza Šarlot dobiti brata ili sestru.

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji sve slike Kejtine prolećne haljine i modnih detalja!

Tekst: N.N.

Prilagođeno sa: tportal.hr

LepaiSrecna Kejt Midlton je šokirala sve izborom haljine - da li je trudna engleska princeza smela ovako da se obuče na - 11 stepeni?