"Da li još uvek izgledam dobro?", ponavlja iznenađeno Adrijana Lima pitanje koje su joj u Veneciji uputili novinari. "Nadam se!", odgovara uz osmeh i smeši se uz iskusni, zavodljivi pogled pravo u kameru.

Ne da izgleda dobro, već se čini da bivšoj "srpskoj snajki" kako naši mediji vole da je zovu nikad nije bilo lepše u životu. Pojavila se na prvoj večeri 78. Filmskog festivala i sve osvojila svojim prepoznatljivim hodom, u zavodljivoj crvenoj haljini. 

Sa dugom crnom kosom, prelepim plavim očima i smislom za poziranje kakav imaju samo supermodeli, Lima je ipak odlučila da malo skrene pažnju sa sebe na pratioca koji zaintrigirao javnost. Mada je zgodni momak pustio da ona malo odmakne na crvenom tepihu, kako je običaj, da bi svi mogli da je slikaju iz raznih uglova, ona se vratila po njega, privukla i poljubila naočigled svih.

Adrijana Lima
Profimedia 

Bivša žena našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića već je ranije potvrdila na Instagramu da ima novu ljubav ali nije otkrila njegov identitet. Zato su svi danas bez daha čekali da se otkrije odakle dolazi lepotan. Ispostavilo se da je to Andre Lemer, producent iz Los Anđelesa, godinu dana mlađi od Adrijane.

Ljubavna priča se nastavlja u Veneciji, a manekenka ne prestaje da ljubi svog momka - nove slike pokazuju kako uživaju, a žene su oduševljene i njenim dnevnim izdanjem - kombinezon u "kamel" boji će i vas ostaviti bez daha!

Profimedia Adrijana Lima uživala je u Veneciji sa dečkom Andreom Lemerom.

Izvor: Lepa&Srećna