Popularni pevač Dragan Kojić Keba uvek je otvoren sagovornik na temu nege i održavanja lepog fizičkog izgleda. Nikad nije krio da voli da vodi računa o sebi i da redovno posećuje kozmetičke salone.

Takođe, svojevremeno je otkrio da sam pravi svoje pilinge i kreme i da smatra da su bolji od onih najskupljih koje mogu da se nađu na tržištu.

"Odlazim na tretmane laserima, podižem tonus kože i primenjujem sve što ubrzava cirkulaciju", govorio je Keba. Posebno je brinuo zbog suve kože što u 61. godini predstavlja zaista izazov.

Međutim, izgleda da je došlo vreme i za hiruške operacije, jer su mnogi primetili tragove na podočnjacima kad se juče pojavio u javnosti. Kada se koža ispod očiju istanji i rastegne toliko da formira kesice, nema drugog rešenja nego uraditi blefaroplastiku. Premda je dobar deo lica sakrio velikim naočarima za sunce, sitne rupice, verovatno od hiruške igle, nisu promakle onima koji su bili u blizini.

Dragan Kojić Keba
ATA / Antonio Ahel 

Keba je, da podsetimo, prisustvovao promociji harmonikaša Mirka Kodića.

Verujemo da naočare nisu bile maska već, pre svega, preporuka lekara jer se koža mora zaštititi od sunca posle svake kozmetičke intervencije.

Pretpostavljamo da će Keba i sam uskoro obelodaniti kakvu je intervenciju radio i da će svi obožavaoci imati prilike da uživaju u njegovom podmlađenom liku. Kako je objasnio novinarima, uz kozmetičke tretmane, važni su mu i bavljenje sportom i mentalna higijena. "Ne dam se, negujem se", rekao je Keba. "Ne da bi parirao nekome, mladost je mladost, već radi sebe."

Dragan Kojić Keba Mirko Kodić
ATA / Antonio Ahel 

Izvor: Lepa&Srećna