Ni sama Gabrijela Daglas nije primećivala koliko liči na vojvotkinju od Kembridža, dok ljudi nisu počeli da joj prilaze na ulici i traže autogram. Često su je presretali i dovikivali: "Hej, eno je princeza!".

Da svoju sličnost unovči, ubedila ju je majka. Tek što se prijavila agenciji Susan Scott "Lookalikes agency", ponude su počele da pristižu sa svih strana.

Gabrijela je odmah ugovorila brojne javne nastupe, pa je odlučila da napusti posao dizajnerke nameštaje, kojim se do tada bavila. Da bi što više ličila na vojvotkinju, Gabrijela je poradila na svom stilu i načinu šminkanja, a trud joj se i ta kako isplatio.

 Za jedan dan rada kao dvojnice supruge princa Vilijaama zarađivala je u proseku hiljadu funti. Ubrzo je mogla sebi da priušti sve ono o čemu je sanjala - garderobu, putovanja, a na kraju i luksuzni dom. Uprkos tome što je bilo uzbudljivo i isplativo, ubrzo joj je dosadilo da živi tuđi život, makar on bio život buduće kraljice Velike Britanije.

“Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo predstavljati se kao supruga princa Vilijama. To mi je omogućilo da kupim svoju prvu nekretninu u Londonu. Neverovatno sam zahvalna i Kejt i mojoj majci koja me podstakla da uradim ovo“, rekla je Gabrijerala koja je postala majka bliznakinja.

Izvor: Lepa&Srećna