Kejt Midlton još uvek vojvotkinja, ali je u nekim oblastima definitivno kraljica. Strani lajfstajl portali prozvali su je kraljicom suptilnih promena, sasvim opravdano. Prošlo je tek nedelju dana od kada smo vojvotkinju od Kembridža videli u njenom klasičnom izdanju, koje podrazumeva kosu čokoladno braon boje, ali izgleda da je i ona zaključila vrlo brzo ono što smo i mi - suviše tamni tonovi koji uokviruju njeno lice, to lice čine i suviše bledim.

Još tokom karantina Kejt je pomalo eksperimentisala sa promenama boje kose, suptilnim, ali svakako primetnim. Vojvotkija od Kembridža uglavnom se opredeljuje za toniranje kose u svetlijim nijansama koje vuku na bakarno crvenu boju, a potom izgled tu i tamo osveži ponekim pramenom plave boje.

bronde nijansa kosa kejt midlton
Profimedia 

Ovoga puta nije se ustručavala i prednost je dala nijansiranju koje podrazumeva takozvanu bronde tehniku (blonde-brown), tj. plavu i braon, ali je naglasak poprilično na plavim pramenovima koji maksimalno osvežavaju izgled.

bronde nijansa kosa kejt midlton
Profimedia 

Važno je napomenuti i da je Kejt izabrala prirodne tonove, u pitanju je nešto zagasitija plava nijansa, boje meda, zbog čega je spoj sa braon tonovima dao ovaj prirodni izgled i doneo veliko osveženje. Zanimljivo je da zbog prelivanja nijansi, pod različitom svetlošću i njena kosa izgleda skoro potpuno različito.

bronde nijansa kosa kejt midlton
Profimedia 

 Izvor: Elle