Kejt Midlton se još uvek ne pojavljuje u javnosti u vidu službenih poseta i susreta, ali je vrlo aktivna u virtuelnim događajima.

Tako je i onlajn razgovor sa članovima dobrotvornog udruženja čiji je pokrovitelj bio prilika da vidimo lepu Kejt u nešto opuštenijem izdanju, sa malo šminke i novom frizurom!

Navikli smo da pri izlascima vojvotkinja od Kembridža nosi lepo uvijene lokne ili delikatne punđe za koje je potrebno mnogo strpljenja i veštine.

Kejt Midlton
LepaiSrecna 

Veoma često, zvanični kraljevski protokol insistira na tome da Kejt nosi i šešir ili tijaru pa time dobija na eleganciji i deluje vrlo efektno.

Međutim, kao da je epidemija korona virusa ostavila traga i na pojavi Vilijamove supruge, pa se odlučuje za jednostavnije frizure.

Nedavno je bila i u poseti jednom garden centru, gde je primećeno i da vojvotkinja ima nešto drugačiji ton kose - sa bakarnim tonovima.

Kejt Midlton
LepaiSrecna 

Inače, pri toj poseti, prvoj od početka epidemije, svi su se držali na više nego bezbednoj udaljenosti od princeze mada je se distanca primećuje samo na nekim fotografijama.

Kejt Midlton
LepaiSrecna 

U virtuelnom sastanku 22. juna 2020. godine, kojem je prisustvovala i vojvotkinja od Kornvola, Kamila Parker, Kejt je imala vrlo jednostavno isfeniran paž, glatko i bez uvojaka.

Kejt Midlton
LepaiSrecna 

I jedno i drugo joj vrlo dobro stoji, šta vi mislite?

Izvor: Lepa&Srećna