Nema žene koja neće nositi bele patike ovog proleća, piše Lepa & Srećna.

Ovom modnom detalju za sladokusce nije odolela ni Kejt Midlton koja se 25. februara 2020. godine pojavila u sportskoj kombinaciji u londonskom Stadionu gde je uzela simbolično učešće u nekoliko vežbi.

Od princezinih pokušaja da se malo oproba u samoodbrani kao i impresivnog starta za trku, ženama je više zapeo za oko opušteni stajling lepe vojvotkinje od Kembridža.

Zelene široke pantalone dužine "sedam osmina" model su jednog popularnog brenda, a rasprodate u Velikoj Britaniji zahvaljujući popularnoj ceni manjoj od 10 evra! Ovoga puta, "efekat Kejt" nije uspeo ni da dođe do izražaja.

Uz zelenu udobnu majicu, Kejt je uklopila i prelepe bele patike sa zelenim detaljima od kojih je jedan na zadnjem delu patike - baš toliko popularan ove sezone!

Štedljiva Kejt ni na njih nije potrošila mnogo, imajući na umu kraljevska primanja, jer ove bele patike koštaju nešto više od 50 evra.

Uz zelene detalje, one imaju i prigušene zlatne i srebrne pruge, pa se svi nadaju da će videti Kejt i u najpopularnijoj kombinaciji ove sezone - suknji i patikama!

Tekst: M. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna

NAJBOLJI MODNI SAVETI I IDEJE - MODA ZA PROLEĆE 2020.