Dok se svet bori sa korona virusom, mnoge industrije su propale, ali ne i prodaja kozmetike i raznih pomagala za negu lepote. Upravo na tome je profitirala i Kajli Džener koju je prestižni magazin Forbs proglasio sredinom decembra najbogatijom zvezdom u 2020. godini.

Najmlađa iz klana Kardašijan zaradila je čak 600 miliona dolara, što je postavlja na prvo mesto. I ne samo to! Ona može da "pojede" sledećih pet na ovoj čuvenoj listi, jer je zaradila više nego svi oni zajedno. To uključuje i drugoplasiranog Kanjea Vesta, koji je zaradio 140 miliona, Rodžera Federera sa zaradom od 106,3 miliona, Kristijana Ronalda koji je inkasirao 105 i Lionela Mesija sa 104 miliona dolara zarade u 2020. godini. Šestoplasirani Tajler Peri, glumac, reditelj i producent, nije prešao magičnu crtu od 100 miliona već je zaradio "samo" 97 miliona dolara.

Kajli završava godinu spektakularno kao što je i počela. Tada je prvo proglašena najmlađom milijarderkom na svetu koja je sama zaradila svoj novac (to isključuje iz konkurencije bogate naslednike), ali je magazin Forbs vrlo brzo opovrgao sopstvenu selekciju jer je, navodno, dobio pogrešne podatke o zaradi.

Sada, očigledno, nema sumnje, a Kajli je tada izjavila "ima toliko stvari važnijih od novca". Ima, zar ne?

Izvor: Lepa&Srećna