Kajli Džener je svoju milionsku nekretninu kupila sa 17 godina, ali izgleda da rijaliti zvezda već razmišlja o novoj investiciji.

Svoj dom u Kalabasasu u Kaliforniji nakon detaljnog renoviranja ponudila je na prodaju za 3.9 miliona.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: zavirite u novu američku kuću snova pevačice Adel na Beverli Hilsu (FOTO)

Rezidencija stilom podseća na šarmantne toskanske vile s modernim elementima i naglašenom elegancijom.

Za uređenje entreijera odgovoran je dizajner Džef Andrus koji je usko sarađivao s Kajli i na taj način je prilagodio vilu njenom ukusu. 

Crno-beli enterijer s probranim ukrasnim detaljima deluje prostrano - velelepni kamin, visoki zidovi, bogati dizajn samo pojačavaju utisak moderne raskoši.

Kuća se sastoji od: pet spavaćih soba i šest kupatila, sobe za filmove, posebne glam prostorije za uređivanje, grandiozni walk-in ormara koji je zapeo za oko brojnim medijima i obaveznim delom s bazenom i spa kutkom.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: očaravajuća vila Amal i Džordža Klunija u Velikoj Britaniji (FOTO)

Monohromatska rešenja vladaju svakom prostorijom, a u ovoj impozantnoj kući titulu za najatraktivniju prostoriju pripala je kupatilu. Crne pločice, samostojeća kada ukrašena srebrnim detaljima i ogledala u ramovima boje zlata su elementi koji malo koga mogu da ostave ravnodušnim.

Tekst: M. M.

Prilagođeno sa: Fashion

FOTOGRAFIJE VILE RIJALITI ZVEZDE KAJLI DŽENER POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

LepaiSrecna Zavirite u luksuzni dom rijaliti zvezde Kajli Džener, koji svojim stilom podseća na šarmantne toskanske vile s modernim elementima i naglašenom elegancijom...