Dragica Tuksar je pobedila koronu, a sa njom najviše slavi njen unuk Marko Marijoković. On je objavio divnu vest na Instagramu, a i zaslužan je što je baka Dragica postala jedna od najpoznatijih srpskih influenserki. 

"Baka je dobro", napisao je Marko. "Ovih 7 dana trajali su kao čitava večnost i bilo je pomalo haotično, na trenutke neizvesno, ali kao što sam već rekao, ne može nama niko ništa, a kamoli njoj. Pre svega, VELIKO HVALA svima vama koji ste pitali kako je, brinuli u svojim glavama kao da vam je rođena baka, jer na kraju, ona to i jeste - naša baka, kao što i ona voli da kaže - svi smo mi naši."

Marko se, u ime bake, zahvalio i medicinskom osoblju Doma zdravlja u Kovinu gde je Dragica svakodnevno primala infuzije, išla na kontrole i vadila krv. Marko priznaje da je u jednom trenutku psihički pao. "Bila je dovoljna jedna neprospavana noć dok se po glavi vrzmaju misli kakav bi ovo svet bio bez nje... ali dobro je, jer neće ona niđe!", napisao je unuk, a njegova popularna baka se već posvetila svojim omiljenim aktivnostima - igri i šetnji sa unukom.

Nije tajna i da je hrana njena slaba tačka, pa je Marko uspeo i da je snimi za trpezom - omiljeno jelo, italijanska pica!

Instagram / Marko_Marijokovic Pobedila koronu!

Izvor: Lepa&Srećna