Aco Pejović je najavio brojne nastupe i pozvao publiku, između  ostalog, na zajednički doček Nove 2022. godine, ali sada je objavljeno da su svi oni otkazani.

Navodno je popularni pevač zaražen korona virusom i nije u dobrom zdravstvenom stanju. Kako je preneo Hype, Pejović ima upalu pluća ali još nije poznato koliko je ozbiljna bolest trenutno. Aco je na lečenju, no nije saopšteno da li je kod kuće ili već i hospitalizovan.

Pevač je sa radošću očekivao ove praznike, tim pre što mu je, kako je rekao, godina bila poslovno uspešna, a spremao se i da Božić proslavi sa porodicom. Teško mu palo samo to što su mnogi prijatelji i kolege preminuli u 2021. godini. 

"Jako mi je žao i sve mi je to teško palo. Mnogi koji su otišli, od Tozovca preko Marinka, sad da ne zaboravim nekoga, ali jako tužno, žao mi je zaista", rekao je Aco. "Merime, Mrke koji je bio moj prijatelj, doživljavao sam ga kao deo estrade, žao mi je puno tih ljudi i mislim da nikada nije bilo kao poslednje dve godine, da nas napusti toliko ljudi, umetnika iz raznoraznih branši i poznatih ličnosti."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna