Voditeljka Sanja Marinković početkom godine stavila je tačku na brak sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom. Kako je čuvala svoj brak i porodicu od javnosti, kao i principi kojih se držala tokom zajednice sa bivšim mužem, otkrila je nakon razvoda braka.

- Jedan od najkorisnijih saveta koje sam dobila je da žena ne treba u braku da zaboravi sebe, da se odrekne svojih trenutaka radosti i uživanja i da zbog porodice zanemari prijatelje. Od kada se Strahinja rodio, Aleksandar i ja smo delili roditeljske obaveze, ali nikada nismo zapostavljali društveni život - rekla je Sanja.

O tome koliko je njenom mužu smetao njen javni posao, kao i načinu na koji se ona borila sa time otkrila je:

- On je insistirao na privatnosti, a ja sam obećala da ću cenu svog posla plaćati samo ja, a ne i moja porodica. Zbog toga smo se retko pojavljivali zajedno na javnim događajima, bilo je vrlo malo naših fotografija u medijima i na društvenim mrežama. Putovanja su nam bila porodična mera sreće. U avgustu 2019. godine smo bili na letovanju u Zanzibaru. U telefonu i na polici kod kuće čuvam zajedničke trenutke radosti. Tu intimu nikada ne bih delila sa nepoznatima jer osećam veliko poštovanje prema privatnosti svoje porodice - dodala je.

Da život nije ono što nam se servira na društvenim planformama, potvrdila je Sanja:

- Svako ima pravo da na osnovu slika na društvenim mrežama prosuđuje da li je neko u braku ili ne, da li je voljen ili nevoljen, srećan ili tužan, a istina je samo u našem srcu, u našoj duši i porodičnom spomenaru - zaključila je Marinkovićeva.

Izvor: Kurir / Hello / Lepa&Srećna