Šejla Zonić (30), rođena u Nemačkoj, a poreklom iz Sanskog Mosta u Bosni, nova je pobednica i "Zvezda Granda" za sezonu 2023/2024.

Ona je oduševila sve članove žirija i prošla je "glatko" kroz sve krugove ovog takmičenja. Mentorka joj je bila Ceca Ražnatović, a u superfinalu se borila sa Antonijom Petruševskom i Mikijem Sekulovskim.

Za Šejlu kažu da ima apsolutni sluh, a perfektno izvodi sve muzičke žanrove. Ona je sa samo šest godina imala prvi kontakt sa klavirom i tada sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

Sa 11 godina je imala prvi javni nastup u Sanskom Mostu nakon čega je počela da nastupa, a pred kraj osnovne škole nastupala je za Novu godinu kada je zaradila i prvi novac.

sejla zonic.jpg
Instagram / sheyla_zoniic 

Nakon osmog razreda, upisala je srednju školu, a zatim i muzičku akademiju. Kad je započela magistarske studije, počela je da radi kako bi se finansijski osamostalila, a zatim je usledio poziv grupe "Divanhana" čiji je postala član i sa kojima je pevala sevdalinke.

Međutim, tokom pandemije korona virusa su došli teški dani. Ostala je bez priliva novca, sve je bilo zatvoreno, a ona nije želela da traži ni od najbližih sve dok nije shvatila da neće moći drugačije da preživi.

"Sestre su mi priskočile upomoć, jedna je poslala pomoć da platim kiriju tri meseca, a druga za kraj magistarskog. Nerviralo me je kod mene jer nikada nisam htela da tražim pomoć, bilo me je stid, to mi je bio poraz. Osećala sam se strašno usamljeno, panični napadi, napadi anskioznosti sa pitanjem šta sam do sada radila.

Pitala sam se šta radim, jedem u ovom gradu rižu i kečap, nemam maltene šta da jedem. Nisam imala obraza od roditelja bilo šta da tražim jer je otac bio bolestan, živeli su samo od njegove penzije. Bilo mi je glupo da ja prava i zdrava tražim, sama sam htela i eto mi sad. Shvatila sam da ne može tako i da treba da krenem na psihoterapiju da se malo reprogramiram", ispričala je pevačica u "Pričaonici" Sanje Ćulibrk koja je donela odluku da se vrati u Sanski most i počne ispočetka.

sejla zonic 3.jpg
Youtube / Grand Online 

Kako ističe u tom periodu je ponovo "procvetala", čemu je doprinelo i upoznavanje sa sadašnjim suprugom o kome je i ranije čula lepe reči, a koji je u tom periodu zapratio na društvenim mrežama i odlučio da joj se javi.

"Znala sam odmah iako nisam htela sebi to da priznam, vodila sam se racionalnim, ali kada se uključe emocije, to je tako", rekla je Šejla koja je 21. maja prošle godine izgovorila sudbonosno "da" Arminu Zoniću koji joj je danas najveća podrška.

Pevačica priznaje da je doživela krizu identiteta kada je shvatila da je njen talenat neiskorišćen, a na nagovor supruga počeli su sa njenom promocijom na društvenim mrežama, a zatim je uticao na nju da se prijavi za "Zvezde Granda". Uspeh i pobeda na takmičenju u sezoni 2023/2024. je kruna njihovog zajedničkog truda. Pogledajte i kako se Ana Sević obukla za dolazak na takmičenje, a i kasnije, za voditeljski nastup.

BONUS VIDEO:

Zvezde Granda Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.