U finale "Zvezda Granda" 2024. godine je ušlo 20 kandidata, od kojih je 10 pevačica i 10 pevača, a u treći krug je - zahvaljujući glasovima publike, prošlo njih šestoro.

Neobično je što je reč o pet pevačica, a jedan je muškarac, a Saša Popović kaže da ne pamti da se tako nešto desilo.

Među favoritima se istakla i Đula Drini, plavuša iz Cazina za koju kažu da je naslednica Šemse Suljaković iz "Južnog vetra".

djula drini.jpg
Instagram / djuladrini 

Antonija Čerkez je oduševila večeras nastupom u stilizovanoj narodnoj nošnji, uz koju je obula crvene sandale sa visokim potpeticama.

Melisa Zijadić iz Severne Makedonije podseća mnoge na Zoricu Brunclik, a večeras je pevala i njene hitove kao i poznate pesme svog nacionalnog melosa.

Miki Sekulovski je "blažen među ženama", roker koji je pevao najrazličitije pesme i ostavio veliki utisak svojim moćnim glasom. 

Andrijana Petruševska iz Skoplja je oduševila "južnim ritmovima", a Šejla Zonić je dokazala da je rođena za sevdah. Njoj predviđaju fantastičnu karijeru, a divljenje izaziva i činjenica da je završila Muzičku akademiju.

Svi se pitaju - da li je vreme da pobedi sevdah ove godine ili će odneti pobedu makedonski "južni ritam"?

Pročitajte i kako su se doterale Anastasija i Ceca Ražnatović za finale "Zvezda Granda" ove godine.

BONUS VIDEO:

Viki Miljković na finalu zvezdi granda Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.