Milan Topalović Topalko se malo povukao sa estrade, pa svi pitaju kada će neki novi hit, ali je na društvenim mrežama veoma aktivan. Na Instagramu često objavljuje klipove na kojima se vidi koliko vodi računa o fizičkom izgledu i kondiciji.

Topalko redovno vežba u teretani i voli da pokaže kako se lako snalazi na spravama. Mnogi muškarci mu zavide na vitkoj liniji i izraženim mišićima, a pevač i sam pomalo provocira ljubomoru radeći sklekove čak i na ogradi svog broda.

Upravo brod je mesto na koje zvezda Granda beži svakog leta. Usidren je u Višnjičkoj banji i tamo je Topalko, kako kaže, glavni gazda. 

milan topalovic topalko 5.jpg
Instagram / topalko.top 

"Podelili smo se Vesna i ja. Ona je gazdarica u stanu, ja sam na brodu, možemo jedno kod drugog u goste da dolazimo", kazao je jednom prilikom poznati pevač. Posle više od dve decenije braka, izgleda da i njemu i supruzi prija kad se malo razdvoje.

Njih dvoje nikad nisu reagovali na priče o navodnim Milanovim neverstvima. Bilo je dosta priča kako je pevač ženu varao, navodno sa jednom starletom, a zaitm i sa mladom zvezdom Granda, Ljiljanom Savić. Topalko je odgovorio na tračeve tako što je dovodio ženu u emisije u kojima je nastupao, a i mladolika supruga je samo izazivala dodatnu ljubomoru.

milan topalovic topalko 4.jpg
Kurir / Dragan Kadić 

Danas je u centru njihovog sveta unuka Dominika koju im je podarila jedinica Helena. Sa njom Topalko redovno snima klipove i svima pokazuje što je postao deda. Ipak, uvek nađe vremena za teretanu, a uz zavodničke slike dodaje opis "Ni deda se ne da".

milan topalovic topalko 2.jpg
Instagram / topalko.top 

Pogledajte i Topalkovog zeta o kojem su svi dugo nagađali - ko je?

BONUS VIDEO:

Topalko i unuka rade sklekove instagram/helena_topalovic

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.