"Petnaest godina muž i ja pijemo tu našu zajedničku kaficu koliko god da neko od nas dvoje žuri. Uvek se nađe malo vremena, spremi kafu on meni ili ja njemu, svejedno. Ujutru se ja budim u 7 i 20, ispratim decu u školu pa se onda vratim u krevet i to su neki naši momenti u kojima uživamo", pričaAleksandra Gudelj, "loto devojka" za koju kažu da je danas jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji. Ona kaže da su muž i deca njene "sedmice na lotou".

"Uz jutarnju kaficu planiramo dalje dan, pričamo o tome ko ima koje obaveze i šta ko ide da radi", objašnjava voditeljka koja je mama troje dece. Poslednja se budi mala Emilija koja ide u vrtić. Porodica je opet na okupu oko 16h, kad je i zajednički ručak, a već se planira i šta će biti za večeru.

Aleksandra kaže da joj nije teško da ostane s mužem budna i do 1 ili 2 ujutru, mada ustaje uvek u isto vreme. "Sve može i ne fali mi energije", kaže voditeljka. "Obožavamo da gledamo serije kada deca legnu, kad ih uspavamo, to su naši rituali i trenuci za nas. Da nije njih ne znam da li bismo ovako funkcionisali.

aleksandra gudelj 003-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ako nemate pola sata, sat, dva - dnevno - za osobu koju volite, to onda ne može, udaljite se. Bez ljubavi, ne može.

Bez ljubavi nema ni prijateljstva ni odnosa. To mora da se gaji, tako što ćete sa nekim i da se grlite i da se ljubite i da se držite za ruke. Odnos se gaji i zajedničkim gledanjem serija i putovanjima, imate potrebu da budete sa tim nekim. Kada ta potreba prestane ili počne da se smanjuje, to će značiti da nešto nije u redu i da ne funkcioniše.

Ja drugačije ne znam i ne mogu, a ni moj suprug. Uvek kažem, Bogu hvala što nas je tako spojio. Kad bi bilo drugačije, da suprug ima neki svoj život, a ja svoj, to ne bi moglo da traje ni mesec, dva, tri... makar u mom slučaju.

A opet, nismo svi isti. Neko nema tu potrebu da ima partnera stalno pored sebe. To je sve stvar ličnog izbora. Ja sam osoba koja uživa u svom partneru - da sve vreme ovog sveta provodimo zajedno.I da putujemo, da sve radimo zajedno. Mi smo često u kuhinji zajedno, idemo na putovanja, da li sami ili sa decom", priča Aleksandra.

Kaže da im je već dugo što godinu i više dana nisu išli nigde sami na put, pa se nada da će uskoro to da se promeni. "Kad su deca s nama, drugačije je. Najstariji sin već se čudi kad se poljubimo na javnom mestu, a ja ga učim da tako rade muž i žena i da će tako i on da se ponaša kad bude veliki i bude imao svoju devojku."

Pogledajte galeriju njenih slika i pročitajte zašto se žene u Srbiji najčešće razvode. 

ATA / Antonio Ahel Kažu da je jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji.

BONUS VIDEO:

SUZANA MANČIĆ UŽIVO U EMISIJI IZDIKTIRALA SVOJE SREĆNE LOTO BROJEVE! Loto devojka NIKADA ne izostavlja OVAJ broj Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.