Danijela Pantić koja je postala poznata kao voditeljka kviza "Slagalica" od 2013. godine je u srećnom braku sa Nenadom Conićem.

Iste godine su dobili i sina Ignjata, a voditeljka je  bebu na svet odlučila donese u porodičnom domu.

"Veliki sam ljubitelj prirode i svega što je priroda kreirala za nas. Da je bilo izvodljivo, verovatno bih se udala na nekom ostrvu, okružena vodom. Ipak, ovako, u sedmom mesecu trudnoće, uz organizaciju svadbe za 48 sati, Nenad i ja smo se odlučili da se tu venčamo i da se porodim u bazenu. Brzo smo se usaglasili jer smo isto razmišljali - što jednostavnije venčanje i bez velikih protokola, neudobne odeće, a uz dobru muziku i provod za nas i prijatelje. Slično je bilo i za porođaj, što prirodnije i uz manje stresa. Iskustva mama iz mog okruženja koje su se porodile u bolnici nisu mi se nimalo dopala, te su moj izbor bili bazen i babica u kući", ispirčala je Danijela koja sada vodi kviz "Mozaik" na Kurir TV.

"U vaspitanju sina čini mi se da smo Nenad i ja prilično različiti, ja sam ta koja je stroga, insistiram na redovnom snu, odlasku u krevet u devet, zdravoj ishrani, a Nenad je prilično popustljiv, s nejasnim granicama i sklon odgovorima 'neka ga', 'pusti ga' ili 'dogovorićemo s'", a zapravo se veoma teško dogovorimo ako to ne bude istog trenutka", ispričala je za Kurir Danijela koja već godinama vegan.

"Zdravstveni problemi mojih najbližih i sopstveni (imala sam problem sa štitastom zlezdom) podstakli su me da menjam način ishrane i postanem vegan, a izazovi u komunikaciji na poslu i partnerskim odnosima uveli su me u koučing i rad na sebi", rekla je voditeljka i istakla da neprestano radi na sebi.

"Pitanje kako može bolje od toga odvelo me je na NLP, razne edukacije, rad na sebi i sve čime se danas bavim pored kviza "Mozaik" i radionica zdrave ishrane. Rad na sebi, meditacije i koučing, koji sam završila u Enerdži hausu i kod Boba Proktora, bili su nužni ili neophodni put, kojim se, kako kaže Skot Pek, ređe ide, no koji donosi mir u duši i zadovoljstvo slobodu u životu", rekla je Danijela koja je objavila i dve knjige.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO

VEGAN ILI MESOJED? Kurir TV