Pevač Željko Joksimović pored uspešne karijere u svetu muzike ponosan je i na rezultate koje ostvaruju televizijski kanali koji su u njegovom vlasništvu. U tom segmentu sarađuje i sa suprugom Jovanom Joksimović, koja vodi jutarnji program na TV "K1", a njih dvoje se, kako kaže, razumeju i bez reči.

Iako retko govori o privatnom životu, Joksimović je to sada slikovito objasnio na jednom primeru iz porodičnog doma.

"Kad smo dobili decu nikad se nismo dogovarali kad će ko da ustane, nego kad čuješ da beba plače pogledaš, ako žena spava, ustaneš ti. Sledeći put ti ostaneš malo duže da žmuriš, a ustane žena. Ona je zaista žena prepuna iskustva i jedne dobre energije, jedne elokventnosti. Imamo divnu televiziju, divne ljude koji to rade i vrlo smo ponosni na to", rekao je pevač u emisiji "Prvi red" na televiziji "K1".

Jovana i Željko Joksimović u Parizu
Instagram/Jovana Joksimovic 

Jovana i Željko građanski brak sklopili su 2012. godine na Maldivima, a dve godine kasnije sudbonosno "da" rekli su i u crkvi u Beogradu, kada su organizovali i svadbeno slavlje. Imaju sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu, dok Željko iz prvog braka ima i najstariju naslednicu Minu.

"Od samog početka smo se uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo decu kao tim i nikada nam ništa nije teško. Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo. Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju", rekla je jednom prilikom za "Azru" Jovana o suprugu i deci.

Još fotografija Jovane i Željka Joksimovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / zzeljko Na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Zavirite na 50. rođendan Željka Joksimovića Kurir