Jedan od najvećih komplimenata koji dobija Aleksandra Gudelj je da je ona "prirodna lepotica", a ređe se piše kako je i majka troje dece i posvećena supruga svom mužu Veljku. Ona voli da kaže kako su joj on i prvenac Milijan bili prave "sedmice na lotou", a kad je rodila i sina Damjana i ćerku Emiliju, njena sreća je bila kompletirana.

Pored majčinske i supružničke uloge, Aleks sa Prve, kako je zovu na društvenim mrežama, uživa u voditeljskom poslu. Jedno vreme se bavila modelingom, a ponekad kaže da bi pored voditeljstva mogla da vidi sebe i kao direktorku.

Međutim, taj je posao zasad rezervisan za njenog supruga, biznismena koji je ženi napravio bajku od života. Mediji pišu da je ona trenutno jedna od najbogatijih voditeljki budući da je Veljko veoma uspešan poslovni čovek koji svojoj porodici želi sve da priušti.

voditeljka aleksandra gudelj  i muz veljko 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Voditeljka je Veljka upoznala sasvim slučajno 2009. godine. Došla je na ručak u jedan restoran i tamo je nabasala baš na njega. U jednoj od svojih izjava za medije je priznala da joj se nije svideo na prvu "loptu".

Međutim, drugarica je opet pozvala u isti restoran. I, pogađate, opet je srela Veljka.Tada je, po pisanju medija, odlučila da krene u akciju i sama je hrabro napravila prvi korak. Tada su počeli da se češće viđaju i druže, ali još nisu bili u vezi. No, nakon nekog vremena i to se desilo, piše Glossy.

voditeljka aleksandra gudelj 1-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

I tako je sve počelo... Ono što je zanimljivo je da su se venčali u Africi pre 13 godina.

"Mi smo imali dve ceremonije, jednu na Mauricijusu, gde nas je venčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite koliko mi događaja za prepričavanje imamo", ispričala je uz osmeh Aleksandra svojevremeno za magazin Gloria.

"Setili smo se kako nam je za oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće. Čak se pojavila i duga ispod koje smo napravili predivne fotografije. Bilo je tu i zanimljivosti, poput one da me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, tj. kum na venčanju", rekla je ona, a Veljko je istakao da je supruga uz njega i u dobru i zlu.

voditeljka aleksandra gudelj 1-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Aleksandra me uvek voli istom jačinom, i kada je lepo i kada je teško. To je ona, uvek spremna da voli i bude podrška", rekao je Veljko za pomenuti medij i dodao da je razvod reč koja se u njihovoj kući ne izgovara:

"Trebalo bi da postoji dobar razlog zašto bi to neko od nas rekao. Kada bi to bio slučaj, onda ni ona ni ja ne bismo više imali potrebu da budemo u ovoj zajednici." Pročitajte i zašto se žene u Srbiji razvode, a u galeriji pogledajte više slika zgodne Aleksandre.

ATA / Antonio Ahel Kažu da je jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji.

BONUS VIDEO:

"POJAVLJUJEM SE U MEDIJIMA SAMO KADA IMAM NEŠTO PAMETNO DA SAOPŠTIM" Jovana Pajić otvorila dušu: Ovakva je situacija nakon razvoda Kurir televizija

Tekst: Glossy / Lepa&Srećna / J. G.