Voditeljka Sanja Marinković ušla je u 23. sezonu emitovanja emisije "Magazin IN", a tim povodom prisetila se svojih dvadesetih godina i navela na šta je asociraju.

"Školovanje, zaljubljivanje, neposlušnost, ozbiljna naivnost i ostvarenje velikih želja", počela je voditeljka za "Pink", a onda otkrila koje postupke iz tog perioda sebi zamera.

"Zameram sebi što sam bila naivna i nisam pažljivo birala neke osobe koje će biti u mom životu. U dvadesetim godinama sam učila od bake, mame, tadašnjih urednika, uspešnih žena koje se bave medijima, pa i od mladića koji su bili u mom životu", objasnila je.

Sanja Marinković
ATA / Antonio Ahel 

Jedan projekat obeležio je početak njene karijere.

"U dvadesetima sam radila jutarnji program na Javnom servisu, tako da su sva moja sećanja vezana za jutarnji program. Radila sam i kada je ova zemlja bila bombardovana, i pod sankcijama, i kad je bilo najlepše, i kada sam bila manje srećna i mnogo zaljubljena", zaključila je voditeljka.

Nakon što se razvela od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, Sanja nije ponovo pronašla srodnu dušu, ali je nedavno istakla da uvek postoji neko ko okupira njenu pažnju.

"Ljubavi uvek ima, samo je pitanje da li je jednosmerna ulica. Ja uvek imam neku simpatiju zbog čega tako ubrzano, plitko dišem i zbog koje se lepše smejem. Uvek imam nekog, ali on ostane na nivou simpatije. Možda je problem u meni, jer nisam dovoljno opuštena, a možda je problem u drugoj strani, jer se on obeshrabri brzo. Mnogo mi je smešnije kad mi u restoranu neko priđe i pita odmah čime se bavim. Ja im objasnim čime se bavim i da nekad imam po dva meseca odmora i oni odmah pomisle da sam učiteljica. U inostranstvu mnogo više prilaze, traže mi Instagram, ja uvek kažem bolje broj, jer mogu da ga blokiram", ispričala je voditeljka tom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sanjamarinkovicofficial Šta da spakujete za more? Evo ideja po uzoru na voditeljku Sanju Marinković!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Sanja Marinković: Koristim gledanost za dobre projekte Kurir TV