Izgled Anice Lazić već dugo se komentariše. Otkako je uplovila u vezu sa 39 godina starijim Lazarem Ristovskim, ona svojim izdanjima često privlači pažnju javnosti, a njene objave nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, te je tako bilo i ovaj put.

Nova fotografija osvanula je na njenom Instagram nalogu, a velika promena odmah je zapala za oko njenim pratiocima. Naime, izgled Anice Lazić dosta je drugačiji. One je promenila boju kose i uvila je u afro lokne, ali ni stajling nije bio zanemarljiv.

"Ne čujem te od volumena kose", našalila se Lazareva izabranica koja je pozirala u provokativnoj satenskoj haljini. Plava kreacija sa dubokim dekolteom izazvala je mnoštvo komentara, a svi su se složili da je Anica savršeno iznela, sve to za potrebe snimanja.

Podsetimo, Lazar i Anica svoju romansu započeli su nakon njegovog razvoda od Danice Ristovski. Glumac je u novembru mesecu potvrdio vezu sa mlađom koleginicom.

"Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam", rekao je Lazar za medije tada.

Ipak, nekadašnji supružnici ostali su u dobrim odnosima, o čemu svedoči činjenica da je Ristovski svoju bivšu ženu i sadašnju devojku angažovao u novom projektu. Naime, prema pisanju medija, Danica i Anica će se pojaviti u novoj seriji "Krunska 11" čija se premijera očekuje na jesen ove godine.

Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose.

Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Danica će igrati u prvoj sezoni, dok će se Anica pojaviti u drugoj. One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni", kaže izvor upućen u celu priču, prenosi Gloria magazin.

Pogledajte i Ristovski sa devojkom na Maldivima.

BONUS VIDEO:

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV) Kurir TV

Tekst: Gloria/Lepa&Srećna/K.L.