Početkom ove godine čitavu javnost iznenadila je vest da su se Danica i Lazar Ristovski razveli nakon 42 godine braka, a njih dvoje sada ponovo igraju u istom projektu, i to u seriji "Tunel" koju režira njihov sin Petar Ristovski.

Petar je sada otkrio da su njegovi roditelji, uprkos razvodu, u dobrim odnosima.

"Njih dvoje nisu imali zajedničkih scena, tako da se nisu ni sreli na snimanju. Žive jedan civilizovan život, bez obzira na taj razvod. Sve funkcioniše normalno, kao i pre. Brat i ja smo već odrasli, tako da tu nema nikakvih problema", rekao je Petar za "Kurir".

Sin Danice i Lazara Ristovskog o njihovom razvodu
ATA / Antonio Ahel 

U pomenutoj seriji Lazar Ristovski je i glumac i producent, a njegov naslednik otkriva da se njih dvojica često svađaju na snimanjima.

"Lazar i ja kad radimo smo u ratu, a čim se ugase kamere smo u ljubavi. Uvek su tu pitanja 'Zašto to mora ovako? Šta sad ne valja?'. Kako je stariji tanji je sa živcima i onda ne može puno puta da ponavlja, ali šta da radim, mene to ne zanima. Inače sam takav kad radim, a njega to posebno nervira, jer je to takva situacija u kojoj ne može da ode, već mora da ostane u prostoriji", objasnio je mladi reditelj.

lazar ristovski 5.jpg
Instagram / lazar.ristovski 

Danica je, kako kaže, potpuno drugačija.

"Danica još uvek ima živaca. Kao i svaka majka, za svoje dete bi sve učinila. Sa njom je lakše raditi i iskreno mislim da je to obostrano", rekao je on.

Podsetimo, nakon što je objavljeno da se razvode, Lazar Ristovski javno je progovorio o krahu braka koji je trajao više od četiri decenije.

"Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina", rekao je Ristovski tada za magazin "Gloria" i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

Još fotografija Danice Ristovski pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Razvod Lazara i Danice Ristovskog privukao je ogromnu pažnju javnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna