Nova ljubav Lazara Ristovskog jedna je od glavnih tema na društvenim mrežama, a potrebu da se oglasi imala je čak i Ljiljana Blagojević.

Lazarova dugogodišnja koleginica je propratila njegovu sliku s mladom Anicom Lazić komentarom: "Nije glumica. Gluma joj je hobi". Ubrzo je dodala i sledeće:

"Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica", napisala je Blagojevićka.

anica lazic i lazar ristovski-min.jpg
Instagram / lazar.ristovski 

Javnost je samo delom bila zbunjena, budući da se mlada Anica pojavljuje u filmu "Drim tim", ali i u televizijskoj seriji "Popadija". Međutim, uskoro se pojavila i informacija da je studirala psihologiju, a ne glumu.

Mnogo više komentara od njene školske spreme izazvala je činjenica da je Anica mlađa od Ristovskog 39 godina. Upućeni tvrde da je vršnjakinja Lazarevog mlađeg sina Jovana.

Vezu su držali u tajnosti, osim što je jednom prilikom Anica objavila tajanstvenu poruku: "Volim te, L!" Sad svi veruju da je upravo Ristovski taj voljeni srećnik.

On se, inače, razveo od žene Danice Ristovski nakon 42 godine braka, uz obrazloženje da je "nestalo žara" među njima. Više slika njegove nove devojke pogledajte u galeriji.

Instagram / anicalazicofficial Nova devojka Lazara Ristovskog

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV) Kurir TV