Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na brak dug četiri decenije početkom godine. Kao razlog su naveli to što su emocije izbledele, a glumac je istakao da su se na ovo odlučili jer nisu želeli nikome ništa da dokazuju.

"Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina", rekao je za magazin "Gloria" Ristovski i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku, dok se Danica direktno nije oglašavala, ali deset dana pre vesti o razvodu diplomatski rekla.

"Uvek dolazi smena, dolazi nešto novo. To što je prošlo, za tim ne treba žaliti. Idemo dalje. Kako kažu, nekad je kraj novi početak. Nekad to može, nekad ne može, zavisi od životnih okolnosti.", kazala je Danica kojoj su nakon razvoda podršku pružili brojni prijatelji ali i kolege s kojima sarađuje u popularnoj seriji "Igra sudbine". Jedna od njih je Milica Milša sa kojom se provodi na moru. Nasmejena sa šeširima uživale su u čarima leta, a Milica je ostavila i lep komentar.

 "Veselo! Sa Danom je uvek tako! ", napisala je Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna