Maša Memedović je izuzetno privržena porodici, svi znaju koliko je vezana za oca Jovana Memedovića s kojim veoma često i sarađuje na projektima.

Mlada kamermanka je veoma bliska i sa majkom i ovog vikenda je uživala sa njom u zajedničkom provodu. Mirjana Memedović je proslavila i rođendan, a svi se slažu da vitka plavuša izgleda sve lepše i lepše.

Poznato je da Mirjana voli prirodu, baš kao i njega ćerka, rado provodi vreme na čistom vazduhu, neguje se prirodnim sredstvima i deli sa Mašom sklonost ka modi.

mirjana memedovic 3-min.jpg
Instagram / mirjana_memedovic 

"Od trenutka kada postaneš majka, najvažnija ti je sreća tvoje dece. Jer njihova sreća je i tvoja", piše Mirjana na Instagramu, gde redovno dobija pozitivne komentare na račun svog izgleda.

I Maša joj redovno lajkuje slike, ponosna na majku, pa pogledajte i vi galeriju najlepših, a pročitajte i zašto je Jovan Memedović napustio RTS.

Instagram / masamemedovic, Instagram / mirjana_memedovic Bivša žena Jovana Memedovića uživa u prirodi kao i njena ćerka Maša

MAŠA MEMEDOVIĆ POKAZALA MAMU Instagram/masamemedovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.