Šaban Šaulić je pre 5 godina izgubio život u saobraćajnoj nesreći, što je njegova proodica veoma teško podnela. O tadašnjoj nesreći su pisali i mediji u Nemačkoj, gde se sve odigralo.

Nekoliko godina kasnije, porodica se susrela sa još jednom tragedijom. Njihov kumić, Marko Niketić (17), stradao je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Čikagu.

Ova vest je uzburkala javnost kako u Srbiji, tako i u Čikagu i okolini. Gordana Šaulić, udovica Šabana Šaulića, veoma je potresena ovom vešću, a kako kaže, odmah se prisetila traumatičnih slika smrskanog automobila u kom je nastradao njen suprug.

"Deca su mi rekla 'Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike'. Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema. Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu... Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo. Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove", rekla je Gordana za Kurir.

Pogledajte i veliki udarac za Šauliće nakon Šabanove smrti.

BONUS VIDEO:

GREBALI SU SE O ŠABANOVU SLAVU I JA SAM TO ZNALA! Ilda Šaulić progovorila o kolegama koje su ISPARILE nakon smrti njenog oca! Kurir teleivizija

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.