lda Šaulić uvek se rado priseća svog odrastanja. Sa sestrom Sanelom i bratom Mihajlom bila je nerazdvojna, a u njihovoj porodici nedeljni ručak je bio obavezan.

"Kod vas u kući godinama je bila svetinja nedeljni ručak, to se znalo. Kada smo se sa Šabanom družili on je govorio znate kada je nedeljni ručak posle toga se možemo čuti. Praktikovao je nedeljni ručak i u Krčedinu kada je okupljao svoje kumove i prijatelje, na terasi uz lep pogled smo svi uživali", rekao je voditelj Zorano Pejić Peja, a Ilda se nadovezala.

"Jeste, to je bilo neko srećno vreme. Koliko god je moj otac putovao znalo se da je taj nedeljni ručak bio važan i da smo mi bili ili kod kuće ili smo negde išli. Imali smo i neke razne restorane gde smo voleli da odemo i sam taj kult je bio lep. Danas je to verovatno nestalo, ali vidim da ima ljudi koji to i dalje pratkituju i zaista im zavidim na tome, to je divno", kazala je Ilda koja je istakla koliko je ponosna na majku.

"Od nas troje fizički ja najviše ličim na mamu, ali i pored toga više sam osobina povukla na nju. Ponosna sam na majku. Ona je žena borac. Vodila je računa o nama troma, ali i o tatinoj karijeri i u šali smo znali da kažemo da je on bio njeno četvrto dete. Danas mi svi imamo svoje porodice i baze, a ona je ostala sama i mislim da je to za nju jako teško, ali ima nas, jaka je i svi se trudimo da sećanje na tatu ne jenjava", zaključila je Ilda, koja je muzikom počela da se bavi u kasnim dvadesetim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna