Iako je nasledila talenat od slavnog oca, pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pevačica Ilda Šaulić dugo je izbegavala da peva pred njim.

"Uvek sam volela muziku i da pevušim za sebe, s vremena na vreme, ali nikad pred tatom, zato što nisam želela da me uvredi, da kaže da to nije dobro. Svašta sam volela da slušam, i dan danas je tako, i zabavne, pop, džez, narodne, stare narodne, kod mene je to baš šarenoliko", otkrila je Ilda, prenosi "Grand".

Pevanjem je počela da se bavi kada je već bila odrasla i formirana ličnost, a od tate je dobijala dragocene savete.

Ilda otkrila šta joj je Šaban zamerao
Youtube/Printscreen/Grand Tv/Antonio Ahel/Ata 

"Nisam bila spremna za sve. Odlučila sam, a nije to bilo preko noći, to je tavorilo. Sanela (sestra, prim. aut.) mi je bila vetar u leđa, tata u jednom trenutku kad je shvatio da ja tu nešto hoću naravno da je rekao: 'Ne, tebi to ne treba, muzika nije kao što je nekad bila, nije tako poštovano'. Zaista se slažem sad, potpuno je u pravu, ali sam to tada htela i upustila sam se sama grlom u jagode bez ikakvog iskustva. Uglavnom se počinje iz kafane, pa stičeš neko iskustvo i rutinu, ja sam sve kontra, uopšte nisam bila u kafani, nego sam prvo stigla u studio i počeli smo da radimo", ispričala je Ilda.

Pred tatom je prvi put zapevala na jednom porodičnom veselju i odmah je dobila podršku, dok je mama Gordana, s druge strane, na početku bila malo skeptična.

ilda saulic
ATA / Antonio Ahel 

"Bili smo na nekoj proslavi, i tu su mi dali. Prvo, nikad nisam pevala uz orkestar, ali je bilo simpatično, ne mogu da kažem da je bilo dobro, i on je to podržao", prisetila se Ilda.

Ilda Šaulić godinama je u srećnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim ima ćerku Emu, a pevačicine fotografije sa mužem pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ILDA ŠAULIĆ OTKRILA KOJE KOLEGE VOLI DA SLUŠA ZA SVOJU DUŠU: Koncerte OVE pevačice ne propušta!  Kurir televizija