Zvezda narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 17. februara 2019. godine dogodila u Nemačkoj.

Slavni pevač bio je, prema nezvaničnim informacijama, u kolima sa vozačem i kumom, a nesreća se desila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Šaban Šaulić je potom hitno prebačen u bolnicu, gde je preminuo.

Brojne kolege i prijatelji izjavili su saučešće porodici tragično nastradalog Šabana Šaulića.

Povodom smrti velikog pevača narodne muzike Šabana Šaulića, njegova porodica se oglasila kratkim saopštenjem:

- Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najlepši glas regiona, kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulić – poručuju njegovi najmiliji i dodaju:

- Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme i naša zelja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umetnik, neponovljivi pevač, ali pre svega divan čovek! Porodica Šaulić se zahvaljuje svima na izrazima saučešća i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana.

View this post on Instagram

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

View this post on Instagram

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

Pre tri dana, Šaban je čestitao supruzi 60. rođendan dirljivim rečima preko Instagrama, na koji se danas slivaju hiljade tužnih izraza saučešća: "Ja danas dižem čašu za sve lepe godine koje su za nama, i one još lepše koje nam predstoje! Srećan ti rođendan, voljena moja Gordana!", napisao je slavni pevač svojoj supruzi Gordani, koju su ćerke Sanela i Ilda odvele na rođendansko putovanje u Rim.