Prošlo je više od mesec dana otkako je odjeknula vest da se Dragana Mirković razvodi. U međuvremenu je i sin pevačice objavio dirljivu poruku na Instagramu.

"Izgubio sam život, izgubio sam ljubav, izgubio sam porodicu. Kao što je život, znaš, ne pobeđuješ samo stalno. To su pobede i gubici, tako da se samo vi kotrljate sa udarcima", napisao je Marko Bijelić na svom profilu, ali dodao i sledeće: "Hvala Bogu na svemu".

Sin Marko i ćerka Manuela su Dragani najveća podrška i uteha. Veliko ohrabrenje joj stiže i od fanova koji je prate na svim koncertima, a posle poslednjeg nastupa u Zagrebu, pevačica je rekla da joj je bilo veoma teško.

dragana mirkovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Stvarno mi je bilo jako teško, to je sasvim prirodno", rekla je Dragana za Extra FM. Međutim, nastupi i fanovi joj vraćaju osmeh na lice. "Oni meni znače inače u životu, njihova podrška mi je sve na svetu. Marko i Manuela, moji fanovi oni su meni sila, ali stvarno sila. Ja sa njima mogu sve, i kad mi je bilo najteže, više mi nije teško.

Kada se pojavim na sceni i kada vidim ljude ispred sebe, za mene ne postoji tuga, razočarenje ili bilo šta drugo. Imam osećaj da sa njima mogu da obiđem čitav svet, onako pešaka. Mnogo toga sam prebrodila u životu zahvaljujući njima", kaže Dragana. Pročitajte i kakvu poruku je posle razvoda poslao Toni Bijelić.

BONUS VIDEO:

Dragana Mirković drugi dan koncerta Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.