Estradna scena puna je intriga, a odnos koji već decenijama privlači pažnju javnosti jeste onaj između dve folk pevačice, Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Poznato je da njih dve nisu u dobrim odnosima još od devedesetih godina prošlog veka, iako se o tačnom razlogu samo spekulisalo. Pričalo se da je do sukoba došlo zbog toga što je Ceca svojim pojavljivanjem na javnoj sceni svrgnula Draganu sa trona najpopularnije pevačice, ali njih dve to nikada nisu komentarisale.

Susret dve pevačice nakon mnogo godina dogodio se 2018. na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, a o toj sceni i danas se priča.

"O, pa dobro veče. Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo?", rekla je tada Dragana Ceci, koja je prolazila pored nje dok se vraćala sa snimanja svog dela novogodišnjeg programa.

"Pa ne znam, ti odluči. Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo", odgovorila joj je Ceca, na šta se Dragana nadovezala:

"Ja sam odlučila i rekla ‘dobro veče’, a sad… Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste."

Svađa Cece Ražnatović i Dragane Mirković
MONDO/Goran Sivački/Prva tv screenshot 

Svaka je nakon toga otišla na svoju stranu, a nekoliko dana kasnije, na proslavi svoje krsne slave Sveti Nikola, Cecu su novinari upitali da prokomentariše ovu situaciju sa koleginicom. Ona je tom prilikom iznela tvrdnje da je Dragana bila ta koja je nju, kako je navela, godinama komentarisala u lošem kontekstu.

Anastasiji dečko priredio iznenađenje za rođendan
Kurir/Damir Dervišagić 

"Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere. Niti imam lošu nameru, niti sam ja takva osoba po prirodi. Drugo, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane, niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci, nikada ni za koga nisam rekla ružnu reč, nemam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir", rekla je tada Ceca.

Dve godine kasnije, i Dragana se oglasila povodom situacije na RTS-u, ali i Cecine izjave.

Dragana Mirković u zagrljaju Krisa Nota
ATA / Antonio Ahel 

"Da budem iskrena, ne znam u kakvim smo odnosima Ceca i ja. Ja ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Uglavnom, ono što mene čini mirnom i staloženom, to je da ja nikada nijednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Ona jeste nešto prilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. Žao mi je zbog toga, jer je to bilo bespotrebno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna.Ne vidim drugi razlog. Reći dobro veče, ne vidim da je to neki razlog da vas neko izvređa pred novinarima, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je to tako u tom trenutku osetila i želela, slobodno. Ja idem uzdignute glave, mogu svuda da prođem bez telohranitelja. Znam šta sam radila i govorila u životu i nemam razloga da se bilo čega plašim. Da li je nju neko nešto slagao i rekao nešto, pa je tako reagovala, ne znam, ali bih volela da znam“, rekla je Dragana tada za Nova.rs.

Još fotografija Cece Ražnatović i Dragane Mirković možete pogledati u galerijama ispod.

ATA / Antonio Ahel Ceca Ražnatović na snimanju Zvezda Granda pojavila se u nesvakidašnjoj modnoj kombinaciji

Instagram/Dragana Mirkovic Gaga je sa svojim obožavaocima na Instagramu podelila delić atmosfere s ovog putovanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Svetlana Ceca Ražnatović Kurir