Nikolina Kovač Kapor ima veliko bračno iskustvo iako ima samo 33 godine. Bila je tek na trećoj godini fakulteta kad je počela da se takmiči u "Zvezdama Granda", a upravo tako je upoznala i svog budućeg muža.

"Nije bilo lako mojim roditeljima", ispričala je Nikolina u emisiji "Nije lako biti ja". "Pristali su da dođem u Beograd na takmičenje i u svemu su me podržavali", zahvalna je pevačica koja svoju karijeru gradi polako i strpljivo.

"Međutim, nije im bilo svejedno kad sam došla i rekla da sam trudna", seća se lepotica koja je danas presrećna što ima Nikolaja i Nikoletu. Brak je opstao uprkos svim izazovima na estradi, ali Nikolina priznaje da u početku nije bilo lako. I Saša i ona su se, kako kaže, dosta promenili.

nikolina kovac kapor i sasa kapor-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Mi smo jedno drugo dopunili i promenili. Ono što je bilo loše ja sam promenila. Neko sam ko prašta brzo ljudima, a njega to jako nervira. Lakoverna sam i danas ima toga i te kako", priznaje Nikolina.

"Ne znam da zauzmem stav kada je posao u pitanju. On je tu izričit, zna sa ljudima i to učim od njega. Sa druge strane, njemu je potrebna smirenost koju ja imam, ja smatram da ne postoji problem koji ne može da se reši i da uvek treba da se broji do deset. Od tenzije i frke nema ništa, uglavnom sam se ja nabrojala ozbiljno", zaključila je Nikolina. Pročitajte i kako su preživeli saobraćajnu nesreću, a pogledajte i više slika Nikoline i Saše Kapor.

ATA / Antonio Ahel Među najelegantnijim parovima na srpskoj estradi!

BONUS VIDEO:

Nikolina Kovač i Saša Kapor stigli na rođendan GORKOG LISTA Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.