Kada ih vidite zajedno, shvatite da su osmeh i pogledDragane Mirković i njene sestre Dušice Krumov skoro isti. Njih dve žive daleko jedna od druge - prva u Beču, druga u Požarevcu, ali su vrlo bliske i u stalnom su kontaktu.

Dušica je glavna osoba od poverenja i radi u Draganinoj televiziji. Kadgod je potrebno doneti poslovne odluke u odsustvu Dragane i njenog muža Tonija Bjelića, Dušica je ta na koju se oslanjaju.

Podsetimo, pevačica je veoma rano počela da nastupa, a već sa 15 godina je snimila prvu ploču. Međutim, porodica je uvek bila uz nju, a otac je ćerku vozio na nastupe i uvek se ponašao zaštitnički prema njoj.

dragana mirkovic i sestra dusica krumov 2-min.jpg
Instagram / dragana_mirkovic 

I danas su svi veoma složni, a u retkim situacijama kad Dušicu vidimo u javnosti, ona o sestri govori u superlativima. Jedina situacija u kojoj su bile razdvojeni, silom prilika, je Draganino i Tonijevo venčanje.

dragana mirkovic i sestra dusica krumov 3-min.jpg
Instagram / Dragana Mirković 

Bilo je to vreme sankcija. "Niko od moje porodice nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im obezbedim vizu. Nisam imala mogućnosti za to dok se nisam udala iako je Toni od rođenja austrijski državljanin. Čak ni sva njegova familija nije mogla da prisustvuje. Tako da nas je bilo dvadesetak", ispričala je Dragana jednom prilikom. Više slika pevačice i njene sestre pogledajte u galeriji, a kako sin Dragane Mirković govori o majci, pročitajte OVDE.

Instagram / dragana_mirkovic Dušica Krumov je desna ruka pevačice.

Tekst: Lepa&Srećna