Ćerka Dragane Mirković je upravo proslavila 20. rođendan, a najsrećnija je na slici sa bratom Markom koji je autor divnih snimaka sa slavlja. Lepa Manuela je, kako kaže njena majka, vrlo povučena devojka i uživa u druženju sa bliskim prijateljicama.

"Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom", ispričala je Dragana za Story. "Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona."

Manuela je ovaj rođendan proslavila u jednostavnoj roze haljini, a najlepša dekoracija je bila panorama Beča, grada u kojem je porodica Mirković-Bijelić savila svoje "gnezdo".

Po očima i kosi, mlada lepotica liči na majku, ali ima u fizionomiji i crte svog oca Tonija. Roditelji su ponosni na naslednike koji studiraju i već su imali prilike da steknu malo radno iskustvo.

Zavirite u galeriju slika i osetite atmosferu mladalačke zabave koju je Manuela priredila za svoj rođendan!

Instagram / marko.vnm Manuela Bijelić proslavila 20. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna