Pevač Bojan Tomović već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti, pa malo ko i zna da je njegov brak davno okončan. Naime, on se razveo pre pet godina, a šest godina ranije je otkrio da boluje od bipolarnog poremećaja.

"Već 11 godina se lečim od bipolarnog poremećaja, ona je išla sa mnom na te terapije, jednom je pitala da li bi naša deca nasledila bipolaran poremećaj, oni su rekli da, iako je majka skroz zdrava. Tako da sam se ja svesno tada odrekao roditeljstva. To je mene tada zabolelo, pre pet godina je to bilo. Bolje je da budem dobar striko i ujak nego neodgovoran otac. Kada je negativna faza, ja ne mogu iz kreveta da ustanem.

Samo moliš Boga da te uzme, i ne možeš ni do toaleta da odeš, samo se zamračiš u sobi i čekaš da te Bog uzme. Isto tako imam euforiju u pet ujutru, spremam kinesku hranu, pustim muziku i bude mi ludo. Moja bivša žena je jedno fino čeljade, ja sam njoj rekao kada smo se razvodili da će mi za par meseci biti zahvalna i mislim da jeste i da će se jednog dana ostvariti kao majka“, ispričao je za "Novu" Bojan i otkrio da je njegova bivša supruga radila u banci.

On je istakao da mu se karijera završila onda kada je priznao da ima problem.

"Za nas bipolarne važi da smo nezgodni za saradnju, prema drugima nismo agresivni, ali prema sebi nekada. Za saradnju smo nezgodni jer kada nas pukne euforija mi odbijamo terapiju i pijemo alkohol, kažu da su čak šizofreničari bolji za saradnju nego mi. Sada će me brat, majka i familija pljuvati ali mene nije sramota. Bolest može svakome da se desi. Ja kada sam priznao da sam bipolaran samo sam odmogao sebi, više me ni jedan gazda kluba nije zvao. Britni Spirs, Kanje Vest, Maraja Keri i tako dalje, oni su priznali da su bipolarni i dalje rade svoj posao, ali to je zapad. Ja nisam birao da budem bolestan“, rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO

BOJAN TOMOVIĆ ŠOKIRAO PRIČOM: Bili smo pijani, igrali smo masne fote! Poljubio sam se sa bratom od strica svoje žene FINO SE LJUBI kurir televizija