Toni Cetinski je sreću u ljubavi pronašao pokraj 15 godina mlađe Dubravke. Par se venčao 2016. godine, a u septembru 2021. jedno drugom na večnu ljubav zarekli su se i pred bogom.

''Ja ne znam, ali ovo u crkvi je bilo najbitnije. Ovo drugo je sve bilo za javnost, za vas da imate šta pisati, snimati, a ovo u crkvi je nama bilo najmilije. U crkvi je prvi put rekla da i to je taj jedini što najviše brojim, ovo drugo je sve bilo iskreno i sve super, ali ta crkva, to nam je najvažniji pečat, to je bio trijumf naše ljubavi i tu smo najsretniji bili. Ali, nikad ne znaš šta život nosi, ali kako smo ona i ja krenuli, sad će bit 10 godina, kao da smo preključe započeli vezu, stvarno se osećamo sveže'', rekao je Toni, koji priznaje da oni, baš kao i svi drugi parovi, imaju uspone i padove, ali i da još uvek oseća "leptiriće u stomaku".

''Pa leptirići su sad postali kondori. Ti leptirići su mala beba kad nekog voliš i kad s nekim 10 godina uživaš u svakom danu, onda ti leptirići postaju kondori. Pa dobro, nekad sam dosadan, nisam baš ja tako idealan kako bih se hteo predstaviti, ali moram bit iskren. Pa šta, meni je lepo s njom, vidim da je i njoj dobro sa mnom. Bože moj, naravno da ima uspona i padova, ljudi se nađu na sredini kad je neki nesporazum, ali mi nikad ne legnemo u krevet posvađani'', rekao je za "In magazin" Toni koji je najveći strah iskusio kada je Dubravka doživela moždani udar 2019. godine. Čim se onesvestila, pevač je pozvao Hitnu pomoć, započeo reanimaciju i ona je za manje od sat vremena bila hospitalizovana.

"Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno, i zahvaljujući medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala, ljudi. Opet je pobedila", napisao je Toni tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna