Kad su Toni Cetinski i njegova žena Dubravka pobegli iz Zagreba, prva reakcija svih je bila - "baš vam zavidimo". Iz njihovog života su nestale gradske gužve i užurbanost, a dobili su mir koji im je toliko bio potreban.

Duda i Toni se spremaju da proslave desetogodišnjicu braka, a oboje imaju razloga da slave svakoga dana. Kako vole da kažu, ona je njemu spasla život, a onda on njoj i preturili su "preko glave" mnogo toga što ih je zauvek spojilo.

Ako bi se Toni pitao, na njihovu "kalajnu godišnjicu" bi ipak trebalo još čekati, jer on smatra da se više "računa" crkveno venčanje. Pred bogom su se njih dvoje zakleli tek 2021. godine.

"U crkvi je prvi put rekla da i to je taj jedini što najviše brojim, ovo drugo je sve bilo iskreno i sve super, ali ta crkva, to nam je najvažniji pečat, to je bio trijumf naše ljubavi i tu smo najsretniji bili. Ali, nikad ne znaš šta život nosi, ali kako smo ona i ja krenuli, sad će biti 10 godina, kao da smo prekjuče započeli vezu, stvarno se osećamo sveže'', rekao je Toni jednom prilikom.

toni cetinski dubravka.jpg
Fejsbuk / Dubravka Cetinski 

On kaže da još oseća "leptiriće" u stomaku iako je prošlo već toliko godina. Naravno, to su naše stvari intimne između mene i nje", priznao je pevač Toni Cetinski i dodao:

"Dubravka je medicinska sestra koja umesto crvenog krsta ima srce", šali se pevač, ali ne krije da mu je posle dva neuspešna braka bila potrebna uteha. "Ona me leči ljubavlju leči i svojom dobrotom", kaže Toni, ali priznaje i da su Dudine ženske čari neodoljive.

39618.jpg
Fejsbuk / Dubravka Cetinski 

"Toliko je zgodna da ja jednostavno više nisam mogao stajati na nogama pa sam morao posegnuti za kolicima. Od njene lepote ja padam u nesvest", priča pevač. 

Uz "intimne stvari" koje ne želi da detaljnije odaje, Cetinski priznaje da mu odgovara i što je Dubravka "žena dete". "To je nešto što je jako kompatibilno meni", objašnjava pevač i kaže da je i sam dosta detinjast i da će to zadržati u sebi.

"Uvek sam govorio da tog malog princa u sebi ljudi treba da zadrže. Obožava decu, deca nju obožavaju i to ti je sasvim dovoljno", zaključuje Toni. Pročitajte i kako je prošla teška zdravstvena kriza njegove žene Dubravke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Toni Cetinski intervju Saša Mulutinović