Aleksandra Prijović niže uspehe na svojoj koncertnoj turneji, koja je počela nastupima u Beogradu i nastavila se u Sarajevu i Nišu. Mnoge kolege su joj pružile podršku i došle na koncerte ili objavile čestitke i pozdrave na društvenim mrežama. 

Lepa Brena, Aco Pejović, Bojan Vasković, Vesna Zmijanac, Indira Radić i plejada mlađih pevača gostovala je na njenim nastupima, a i iz regiona stižu izrazi ohrabrenja.

Popularnu Priju tek čeka možda i najveći izazov dosad - pet koncerata koje treba da održi u zagrebačkoj Areni. U jeku najave koncerata, u Hrvatskoj je bilo izjava poznatih ličnosti koji "ne znaju ko je Aleksandra Prijović" ili "ne znaju nijednu njenu pesmu",  ali ima i kolega koje joj pružaju punu podršku.

aleksandra prijovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Tako je Nina Badrić čestitala mlađoj koleginici. "Za posao koji radi - kapa dole! Ovo je zaista rekord. Ne znam da li će iko ikada napraviti ovako nešto, a pre nje sigurno nije niko. Na to moraš reći - svaka čast na svemu što radi. Meni lično je ona draga, simpatična, mila i mislim da je pred njom tek velika priča.

I ona je sama verovatno u šoku zbog svega, ali srećna sam kada vidim kakve stvari radi", kazala je Nina kojoj je Prija i poslala snimak na kojem se vidi kako, kao mala devojčica, peva njenu pesmu.

Privatni život Nine Badrić
Instagram/Nina Badrić 

Sada se na tu temu oglasio i Toni Cetinski. "Možemo samo da čestitamo devojci i poželeti joj da je zdravlje posluži i da odradi tih pet Arena.

Toni Cetinski o finansijskoj krizi
ATA / Antonio Ahel 

Mi moramo imati svoj kvalitetan odgovor u smislu kvalitetne muzike i da se potrudimo da i mi imamo pet arena", kazao je Toni za IN Magazin. Pogledajte i galeriju slika Aleksandre Prijović, a pročitajte koje škole su završili ona i njen muž Filip Živojinović.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Koncert Aleksandre Prijović u Nišu Kurir