Dubravka i Toni Cetinski zauvek će pamtiti jun 2019. godine, kada su se susreli sa velikom borbom za zdravlje pevačeve supruge. Dubravka se sada prisetila trenutka kada je doživela moždani udar i navela da je dva dana pre toga osetila simptome koje je zanemarila.

"Dva dana pre toga osećala sam simptome, koje sam zanemarila, bili su trnci. Taj treći dan oduzele su mi se desna ruka i desna noga, počele su da se grče i samo sam pala", ispričala je ona za hrvatski "IN magazin".

Kada joj se desna strana oduzela, Dubravka je pala na pod, a Toni je ostao pribran u ovoj situaciji, brzo je reagovao i pozvao Hitnu pomoć.

"Ja sam čuo da je viknula i kako je viknula, tako je pala. Onda sam ja došao na terasu, video da se trese, ona je dobila moždani koji se manifestovao kao 'grand mal', to je u stvari najteži oblik epilepsije, koliko sam ja shvatio. Ne možeš odmah da znaš šta je. Nije bilo svejedno, onda je onako izdahnula i tu sam tek mislio da je sve gotovo, međutim to je taj proces kad se smiruje i onda je došla nekako sebi", ispričao je Toni Cetinski.

Toni Cetinski o finansijskoj krizi
ATA / Antonio Ahel 

Hitna pomoć je stigla na vreme i Dubravka je zbrinuta u bolnici u Rijeci, a ovo je bio prvi put da je javno progovorila o ovom događaju, kako bi osvestila i druge ljude. Ona je naglasila i da je najvažnije nakon oporavka da ljudi pokušaju da se oslobode straha.

"U početku je bilo jako teško jer uđete u strah, a strah je zapravo najgori i tu vam je bitna podrška. Ja sam imala podršku svoje majke, svog supruga, svoje familije. Stalno nekako razmišljate: 'Evo, sad će se to ponoviti! Opet će mi se to desiti!' U tim trenucima jednom morate da se naljutite na sve to i kažete: 'Ok, dosta bi bilo, sad ćemo da probamo da se rešimo tog straha!'", zaključila je Dubravka, koja će sa Tonijem sledeće godine obeležiti deceniju braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna