Vest da se Dženan Lončarević odlučio za razvod iznenadila je mnoge, a njegova žena Samira je potvrdila da on godinama vodi paralelni život sa drugom ženom.

Ona živi u Prijepolju sa sinom, dok je drugi sin na studijama, a Dženan je uglavnom u Beogradu i dolazi u rodni grad dvaput mesečno. Za ženu s kojom sada živi, Samira je dugo verovala da je samo njegova saradnica.

U februaru je Dženan podneo zahtev za razvod braka, a Samira radi u sudu u Prijepolju i upoznata je sa pravilima rada pisarnica i zakazivanjem predmeta. Prema njenim rečima, Dženan i njegov pravni tim pokušavaju da ubrzaju proceduru. 

"Jedino tržim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza", ispričala je Samira za Telegraf.

dzenan loncarevic 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem", ističe Dženanova zakonita supruga.

Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu. "Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima.

dzenan loncarevic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa", kaže žena Dženana Lončarevića. "Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila, ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni?", dodaje. Prama njenim rečima, Dženan ima dobar odnos sa decom i ona ga mnogo vole.

"Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod", kaže Samira Lončarević. Pročitajte i gde se, posle vesti o razvodu, prvi put pojavila Melina Džinović.

BONUS VIDEO:

DŽENAN LONČAREVIĆ U "PULSU SRBIJE": Muzika je UŽIVANJE, sada vreme da ljudima POKLANJAMO PESME (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.