Zajedno su, pa nisu zajedno. Pa su onda opet zajedno. A sada? Da li fotografija snimljena ovog vikenda pokazuje da je Dženifer Garnerspremna da ponovo bude srećna sa Džonom Milerom?

Njih dvoje imaju turbulentnu vezu, a stalni raskidi i pomirenja su doveli do toga da naprave veoma dugačku pauzu. Kada su svi već mislili da je raskid gotova stvar, opet su ih slikali zajedno.

Dženifer je Džona upoznala 2018. godine vrlo brzo nakon razvoda od Bena Afleka. S njim ima troje dece - Vajolet, Serafinu i Semjuela. Miler, inače direktor velikog lanca restorana, a ima dvoje dece sa bivšom ženom.

dzenifer garner 0752699016-min.jpg
Profimedia 

Dok se Ben sada skrasio za Dženifer Lopez i njenom decom, Džon i Garnerova nikad nisu potvrdili da li su u ljubavi ili raskidaju. Holivudski izvori kažu da su uzrok turbulencija zahtevne karijere, kao i obaveze koje imaju zbog dece.

Da li je Dženifer očekivala da joj se bivši muž ipak vrati? To je malo verovatno, jer Aflek deluje srećan u novom braku. Kad je zatekao bivšu sa aktuelnim dečkom, delovao je potpuno miran. Susret se odigrao pred glumičinom kućom.

Džon i Dženi su se vratili iz šetnje i zatekli Bena da čeka pred vratima. Nije bilo čak ni mesta za njega da parkira auto, jer su na prilazu već bila Džonova kola.

ben aflek dzon miler 0752945396-min.jpg
Profimedia 

Slavni oskarovac bio je prinuđen da čeka na ulici, ali čini se da mu to nije teško palo. Delovalo je da su bivši muž i aktuelni dečko u prijateljskim odnosima, jer su smejali i kratko ćaskali.

Lepa Dženi i dalje tajanstveno ćuti, a da li će i ona rešiti da krene dalje u svom ljubavnom životu, kako je to učinio Aflek, ostaje da se vidi.

Tekst: Lepa&Srećna