Žene obožavaju neodoljivog Hazara iz TV serije "Ljubav na silu" Mahsuna Kirmizigula, ali ta popularnost i vanbračna epizoda su ga koštale dosta. Jedna slika na kojoj se turski glumac i pevač vidi kako pozira sa oskudno odevenom devojkom pred ogledalom, a zatim i video koji je ona napravila dok ga je mazila po kosi isplivali su prošle godine na društvenim mrežana.

Momentalno je usledio zahtev za razvod braka koji je podnela njegova supruga Edže Binaj, inače advokatica. Dugo se pisalo o ovom rastanku i svi su bili uvereni da su supružnici postigli dogovor, te da je brak razveden sporazumno.

Mahsun Kirmizigul i zena.jpg
Youtube / Haberleri TV 100 

Međutim, sad su isplivali detalji ovog paprenog plaćenog "sporazuma". Mahsun je ostavio ženi skupocenu vilu, kao i luksuzni džip, a jednokratno je isplatio i kompenzaciju od tri miliona dolara! 

Svakog meseca, bivšoj supruzi će isplaćivati alimentaciju u visini od 4.500 dolara (oko pola miliona dinara), a u narednih pet godina, plaćaće joj i gorivo za veliki automobil. U njemu će bivša žena popularnog Hazara voziti njihovu ćerkicu Lavin, pa je jasno da ne sme biti nikakve oskudice.

Pogledajte u galeriji još slika Mahsuna i Edže!

Youtube / Haberleri TV 100 Razvod ga je skupo koštao!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna