Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire sa kojom ima dvoje dece, nakon 25 godina braka. Naime, Dženan i Samira nisu se javno eksponirali, pa je ona za mnoge godinama bila prava misterija.

"Ne govorim o svom privatnom životu, zato što je privatan, ljude zanima moja muzika i to tako treba i da ostane", istakao je on jednom prilikom.

Ipak, vest o razvodu sa suprugom, iznenadila je mnoge.

"Dženan i Samira su otpočeli vezu dok on još nije bio poznat. U Prijepolju su znali za njega, jer je svirao po lokalnim kafićima i klubovima, a onda se 2006. godine godine sve okrenulo. Zajedno su odlučili da ona ostane u Prijepolju, dok je on zbog poslovnih obaveza živeo na relaciji Prijepolje-Beograd. Vremenom je jaz između njih bio sve veći", rekao je izvor.

U domaćim medijima pojavila se i informacija kako navodno Dženan već godinama ima drugu ženu.

dzenan loncarevic.jpg
Milan Maricic/ATAImages 

"Znam ih, pogotovo nju, od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre nekoliko godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala", rekao je izvor za medije.

Povodom razvoda oglasila se i Samira, po prvi put govoreći za medije.

"Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava", poručila je Samira za Pink.

Pročitajte i koja rečenica je uništila brak Harisa i Meline Džinović.

BONUS VIDEO

"ŽENE U OVOM SLUČAJU OBAVEZNO SE UPIŠITE" Advokat upozorila o nepredviđenim okolnostima tokom razvoda braka: Ovo je jedino SIGURNO Kurir TV

Tekst: Kurir / Lepa&srećna / B.S.