Nerealni standardi lepote koji od žena zahtevaju savršen izgled u svakom trenutku motivacija su mnogim damama da se zdravo hrane i naporno vežbaju kako bi postigle figuru iz snova, ali definitivno je više onih koje umeju da se obuku tako da sakriju sve nesavršenosti na svom telu.

Ali, šta kada dođe leto i sezona kupaćih kostima? Tada je nemoguće bilo šta sakriti, te se neke žene od sramote uvijaju u dugačke ogrtače na plaži kako im se ne bi video celulit ili koža koja visi.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Da bi "izgledale savršeno" i imale lepe fotografije, mnoge dame su spremne da žrtvuju udobnost i osećaj slobode koji nam daje nošenje samo kupaćeg kostima na plaži.

Međutim, postoje i žene koje svojim primerom žele da ohrabre druge dame da se osećaju lepo u svojoj koži, kako god ona izgledala i da se prepuste uživanju bez bojazni šta će ko reći! Jedna od njih je i Ana Divac, koja podstiče žene da prihvate svoje telo, same sebe i svoj život!

View this post on Instagram

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Ana danas ima 57 godina uopšte je ne zanima kome će se dopasti, a kome ne. Supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca rodila je dvoje dece, a potom usvojila i ćerku Petru.

Posvećena je porodici i sada kada su deca odrasla i svako ide svojim putem, svaki slobodan trenutak koristi za uživanje u putovanjima sa mužem ili prijateljicama.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Ana je fenomenalan primer kako žena može i treba da voli sebe, bilo da ima figuru sa naslovnice modnih časopisa ili njeno telo pamti sve kroz šta je prošla tokom godina i sve nove živote koje je donela na svet.

S obzirom na to da je u šestoj deceniji, Ana jednostavno nema nerealna očekivanja i sasvim je normalno i zrelo prihvatila sve promene koje donosi starenje, od celulita do opuštene kože i novog oblika tela koje više ne podseća na figuru supermodela.

Saznajte i kako Dubravka Mijatović uspeva da izgleda isto kao pre 20 godina.

BONUS VIDEO

Odlična frizura za plažu instagram/itshollylc

Tekst: Lepa&srećna / B.S.